AcasăNewsPedelistii l-ar da pe Boc pe niscaiva procente

Pedelistii l-ar da pe Boc pe niscaiva procente

Emil Boc a reusit pana acum sa dejoace toate planurile de schimbare a sa din fruntea Executivului

Cel putin o data la doua luni, pedelistii il “remaniaza” pe Emil Boc. Cum termenul s-a implinit, democratii vor din nou sa spele de pe imaginea partidului petele guvernarii austere.

Emil Boc a reusit pana acum sa dejoace toate planurile de schimbare a sa din fruntea Executivului

Conform zvonurilor venite din interiorul partidului, PDL scade iarasi in sondaje. Atat de repede incat democratii se tem ca vor ajunge, curand, sub pragul de 15 procente. Alunecarea pe toboganul sondajelor ar putea fi oprita doar daca schimbam premierul, sustin “off the record” pedelistii. Varianta imbratisata si de presedintele Basescu, dar din pacate pentru ei nu si de aripa Boc din PDL. Aripa care stie ca-si va pierde peste noapte influenta, atat in partid, cat si in administratia centrala si locala, prin urmare se opune vehement inlocuirii actualului premier. Principalul argument folosit este pierderea postului de premier de catre partid. Iar sustinatorii lui Boc au toate argumentele sa-si ameninte colegii ca PDL risca sa se aleaga doar cu ponoasele guvernarii si in cazul numirii unui “stranier” la Palatul Victoria, din moment ce niciun pedelist nu este luat in calcul pentru succesiunea lui Boc. “O sa ne invartim in jurul lui Boc pana la alegeri, cand o sa ne-o luam pe cocoasa rau”, profeteste sumbru un pedelist satul de “confuzia” si “lipsa de reactie” manifestata in partid.

Cristian Preda este satul si el de viziunea economica marca Boc

Cristian Preda spune de multa vreme ca nu este multumit de activitatea Guvernului Boc

Fan, nu cu multa vreme in urma, al unei remanieri radicale, in frunte cu premierul Emil Boc, Cristian Preda recidiveaza si el, criticand prestatia demnitarilor de astazi, implicit a guvernului emanat de propriul sau partid. Obtinerea cresterii economice e mai importanta decat scaderea artificiala a deficitului, desfiinteaza Preda din start cea mai draga teza a tandemului premier-presedinte, care taman au insistat ca un deficit mai mic trebuie sa fie “clou”-ul viitorului buget. “Orice politica redusa la grija pentru deficit se poate vadi stearpa”, comenteaza europarlamentarul carcotas. Care acuza si “limba de lemn” care “domina autoritar spatiul nostru public” (in gura cui oare?), “ingropand” orice idee noua si mai de Doamne ajuta.

Radu Bica plateste “taxa” anticoruptie pentru partid

Tabara premierului a “cotizat” cu Bica la DNA

Vicepresedintele al Consiliului Judetean Cluj si lider al pedelistilor locali, Radu Bica, a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Cum Clujul este fieful lui Emil Boc atat in partid, cat si in ceea ce priveste administratia locala, rezulta ca aripa Boc a fost obligata sa se inscrie in “trand-ul” anticoruptiei preelectorale si sa “cotizeze” si ea la DNA. Iar de fazan electoral a picat Bica, pe care procurorii DNA il acuza ca ar fi promis unor oameni de afaceri, contra sumei de 25.000 de euro, ca le va facilita castigarea unei licitatii organizate pentru atribuirea serviciilor de mentenanta pe stadionul Cluj Arena. Conform informatiilor oferite de DNA, Radu Bica a fost prins in flagrant in momentul in care primea prima transa din suma convenita, respectiv 43.000 de lei, echivalentul a 10.000 de euro.

PDL de abia astepta sa scape de Lazaroiu

Sebastian Lazaroiu crede ca premierul a fost presat de pedelisti sa-l demita

Demis prin telefon din fruntea Ministerului Muncii, cu o luna si jumatate in urma, Sebastian Lazaroiu recunoaste acum ca a fost “stupefiat” de motivele invocate de premier. “Eram la birou si primele semnale au aparut, cred, pe la ora 13.00, cand am vazut niste declaratii ale unor lideri ai PDL, destul de inflamate, legate de un interviu pe care il dadusem cu o zi inainte, joi (…) Pe la ora 17.00 m-a sunat premierul si m-a anuntat pe mobil. Mi-a spus ca a luat decizia asta”, povesteste fostul ministru. Lazaroiu mai spune ca Emil Boc i-a reprosat criticarea partidului, dar este convins ca acesta a fost doar pretextul. “E clar ca au fost motive in spate, dar eu nu vreau sa speculez pe tema asta. Premierul a avut o presiune din partid, in mod evident” este varianta corecta in ochii lui Lazaroiu.

[poll id=”130″]

author avatar
Simona Badulescu
305 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da este cat se poate de clar ca sunt multe bisericute in partid.Sunt multi care s-au saturat de politica lui Boc, au nevoie de ideii noi, de oameni noi si de proiecte noi. Boc este si va ramane omul de sacrificiu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger