AcasăNewsPedelistii i-au luat la suturi pe aia mici din Alianta Romania Dreapta...

Pedelistii i-au luat la suturi pe aia mici din Alianta Romania Dreapta

Pana sa striveasca USL, asa cum i-a sfatuit Cristian Preda, sau sa ajunga principala forta politica a tarii, asa cum le-a ursit Vasile Blaga, democrat-liberalii si aliatii din PNTCD, NR si FC s-au apucat sa se inghionteasca la intrarea in ARD.

Reprezentantii formatiunilor de dreapta se ARD de nu se vad

Lansarea Aliantei Romania Dreapta a fost umbrita de neintelegerile care mocnesc in interiorul acestei constructii politice. Fara prea multe menajamente, senatorul PDL Mihail Hardau a anuntat ca va demisiona daca partidul va sustine candidatura ”instrusului” Adrian Papahagi in Colegiul 1 Cluj-Napoca. ”Ca principiu, eu nu sunt de acord sub nici o forma ca pe colegiul meu sa vina Agamita Dandanache. Nu vreau eu sa candidez neaparat. Indiferent cine e, nu vreau niciun Agamita Dandanache. Noi am mai avut Agamita Dandanache, care n-au mai ramas in partid. Consider ca nu e in regula ca o alianta care se numeste dreapta sa inceapa cu o problema stramba”, a afirmat Hardau, precizand ca ia in calcul sa candideze impotriva lui Papahagi. ”Apreciez finele aluzii literare ale domnului profesor Hardau, dar nu inteleg referinta de <<apropitar>> a domniei sale la <<colegiul sau>>”, i-a intors-o Adrian Papahagi lui Hardau.

Baconschi pune paie pe foc

De parca disputele pe candidaturi nu ar fi fost suficiente, presedintele Fundatiei Crestin-Democrate, Teodor Baconschi, a simtit nevoia sa sublinieze defectele noii aliante de dreapta.  ”ARD are doua probleme majore: 1. Putin timp pentru a se impune ca produs politic nou. 2. Capacitatea de a convinge electoratul de dreapta ca aduce un plus de valoare fata de «vechiul PDL».”, a punctat Baconschi, prevestind chiar si un posibil esec al Aliantei Romania Dreapta. ”Daca nimeni nu va fi de fapt «selectat», admitandu-se inclusiv candidaturile unor persoane care tocmai au revenit din USL, unde au facut scurte stagii de daramare a Guvernelor Boc si/sau Ungureanu, atunci putem anticipa un grandios fiasco. Electoratul de dreapta asteapta o primenire, nu o farsa organizata prost, in vazul tuturor”, concluzioneaza fostul ministru democrat de Externe.

[poll id=”356″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
471 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da, cu cine votam?, cu golanii protejati ai lui MACOVEI, ce a ajuns aceasta cucoana, in ce tara traim? un om care-si permite sa vorbeasca asa de compatriotii sai, sa-i compromita, sa-i condamne, netind cont de propriile-i greseli, inselaciuni si betii fara nici un fel de jena!

    Macovei si acoliti ei, rusinea Romaniei!!!

    RUSINE NOUA CELOR CARE ACEEPTAM asa ceva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger