AcasăNewsPedelistii, alergici la portocaliu

Pedelistii, alergici la portocaliu

Adrian Radulescu

Dupa atata austeritate, romanilor li se apleaca de la portocaliul guvernarii pedeliste. Ca sa mai fie votati, democratii  fura culori de la alte partide.

Adrian Radulescu

Albul, verdele sau chiar rosul dau mult mai bine la electorat, care nu se mai grabeste sa arunce pungile menite sa le “indulceasca” votul in favoarea candidatilor pedelisti. De aceea, Adrian Radulescu, candidatul PDL-ului la parlamentarele partiale din Neamt, a lasat portocaliul si a iesit cu toate materialele electorale pe fond verde.

Alergic si el la portocaliu, Adrian Radulescu prefera sa candideze sub o culoare furata de la PER si pusa cu nonsalanta pe materialele sale electorale

Un verde sutit de la ecologistii nepatati de guvernarea ultimilor ani. Intrebati unde e portocaliul lor drag, pedelistii o dau la intors. Exceptie face Cristian Preda, care raspunde pe sleau:  Eu o sa spun lucrurilor pe nume, exista un blocaj cromatic si poate ca o sa va distreze, poate o sa va socheze (…) lumea este nervoasa , mi-a spus cineva chiar din Neamt:  <Am vazut oamenii aruncand pungile, nici nu se mai uita in ea daca e portocalie>”.

author avatar
Simona Badulescu
245 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger