AcasăNewsPedeapsa lui Adrian Nastase, redusa

Pedeapsa lui Adrian Nastase, redusa

Adrian Nastase

Magistratii au decis, miercuri, ca cele sapte zile in care Adrian Nastase a fost internat in spital, la Floreasca, sa fie scazute din condamnarea de doi ani de inchisoare.

Adrian Nastase

Asadar, pedeapsa fostului premier a fost redusa cu o saptamana, perioada in care a fost ingrijt, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce a incercat sa se sinucida, impuscandu-se in zona gatului.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti, prin care magistratii au acceptat reducerea pedepsei fostului demnitar, condamnat la doi ani de inchisoare, este definitiva si irevocabila, potrivit realitatea.net. In octombrie, Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Adrian Nastase, privind reducerea pedepsei cu sapte zile. Avocatii fostului premier cu contestat decizia la Curtea de Apel Bucuresti.

Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de detentie, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul „Trofeul calitatii”. La cateva ore dupa ce a aflat sentinta, Nastase a incercat sa-si ia viata, impuscandu-se. Ranit in zona gatului, fostul premier a fost dus de urgenta la spital. Dupa sapte zile de ingrijiri, Adrian Nastase a fost transferat la penitenciar.

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger