AcasăNewsPe Selena Gomez o bate gandul sa se mute langa fostul iubit,...

Pe Selena Gomez o bate gandul sa se mute langa fostul iubit, Justin Bieber

Selenei Gomez i-a ramas gandul la ceva are, intrucatva, legatura cu Justin Bieber, nimeni altul decat fostul ei iubit. Actrita din „Spring breakers” ar putea sta din nou langa idolul adolescentelor.

Dar nu pentru ca s-ar muta impreuna, ci pentru ca ar putea sa-si aleaga o noua locuinta chiar pe strada pe care interpretul hitului „Baby” si-a cumparat o casa. Pe principiul vazut, placut, tanara vedeta ar fi si facut deja o oferta pentru proprietatea situata in Calabasas, Los Angeles, a dezvaluit o sursa din apropierea Selenei, pentru revista „Life & Style”. Daca va si cumpara casa cu pricina, ramane de vazut. Un lucru e, insa, sigur. Selena nu intra in categoria celor care, odata ce se despart de iubiti, fac orice sa nu mai dea ochii cu ei. Pentru ca, evident, daca va deveni vecina cu Bieber, sansele sa se intalneasca macar o data sunt destul mari.

Selena si Justin au fost impreuna aproape doi ani, dar s-au despartit definitiv in vara lui 2013. Daca despre Justin s-a scris, cateva saptamani bune dupa anuntul ruperii relatiiei lor, ca ar fi incercat sa se apropie din nou de fosta iubita, cu gandul sa se impace, Gomez a fost destul de categorica si a declarat ca are de gand sa se concentreze in primul rand pe cariera, si ca nu se gandeste sa reia legatura cu idolul adolescentelor.

author avatar
Cristina Stefan
1.453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger