AcasăNewsPe cine vede Udrea candidat la prezidentiale din partea PDL

Pe cine vede Udrea candidat la prezidentiale din partea PDL

Elena Udrea a dezvaluit, intr-un interviu, numele celui pe care l-ar vedea candidat al PDL la prezidentiale, la viitoarele alegeri pentru sefia statului.

Dupa ce Traian Basescu a anuntat, seara trecuta, ca democrat-liberalii au un „prezidentiabil”, fara, insa, sa dea un nume, Udrea considera ca acesta ar putea fi Emil Boc, o varianta ce ar putea fi luata in calcul dupa ce mandatul acestuia din urma in fruntea Guvernului ar fi „reevaluat”, prin comparatie cu actuala guvernare.

„Eu nu stiu la cine s-a referit domnul presedinte, dar ma gandesc ca domnul Emil Boc ar putea sa fie prezidentiabilul de peste un an si jumatate al partidului, avand in vedere ca mandatul de prim-ministru al lui Emil Boc incepe sa fie regandit, reevaluat, prin comparatie cu ceea ce se intampla acum, cu ceea ce face actualul Guvern USL si actualul prim-ministru, Victor Ponta”, a declarat democrat-liberala, la RFI.

Seful statului a declarat, seara trecuta, intr-o emisiune la B1 TV, ca PDL-ul are un candidat pentru alegerile din 2014: „PDL are prezidentiabil in momentul de fata. Nu o sa-i spun numele (…) Este cu notorietate, cu tot ce-i trebuie. E barbat, dar nu e agreat”.

338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger