AcasăNewsPDL vrea sa bage noua Constitutie prin dosul Opozitiei

PDL vrea sa bage noua Constitutie prin dosul Opozitiei

Pedelistii au gasit solutia sa-si dezbata in tihna Constitutia, pacalindu-i pe liberali si pesedisti

In timp ce liberalii si pesedistii nu vor neam sa participe la lucrarile Comisiei de revizuire a Constitutiei, pedelistii au pus deja in actiune planul prin care sa fenteze Opozitia.

Pedelistii au gasit solutia sa-si dezbata in tihna Constitutia, pacalindu-i pe liberali si pesedisti

Pentru ca nu a fost chip sa-i convinga cu vorba buna, democrat-liberalii au decis sa-i lucreze pe la spatele pe liberali si social-democrati, fofiland proiectul de revizuire a Legii fundamentale dintr-o comisie in alta.  Un demers fara finalitate, daca tinem cont de faptul ca pedelistii insisi au recunoscut ca nu dispun de voturile necesare pentru a trece prin Parlament noua Constitutie.

O muta dintr-o comisie in alta

Ca sa-i faca  insa hatarul lui Traian Basescu si sa castige cateva puncte electorale, democrat-liberalii vor ca pana la sfarsitul anului proiectul de revizuire a Legii fundamentale sa fie finalizat si supus votului. Cum in Parlament au fost depuse doua documente identice, pedelistii vor sa-l lase balta pe cel de la Comisia de revizuire si sa se concentreze pe cel de la Comisia juridica, unde Coalitia detine majoritatea, iar deciziile se iau cu jumatate plus unu din voturi. Mai mult, deputatul PDL Daniel Buda, presedintele comisiei cu pricina, si-a luat angajamentul in fata colegilor ca, odata incepute dezbaterile, pana la finele anului proiectul va ajunge in plen fara nicio problema. In tot acest timp, liberalii si pesedistii fac ce stiu ei mai bine, adica nimic. Un nimic pe care de vreun an incoace l-au botezat “boicot”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger