AcasăNewsPDL viseaza la guvernare in trei luni cat altii in patru ani

PDL viseaza la guvernare in trei luni cat altii in patru ani

VIS ELECTORAL Radu F. Alexandru vede din nou PDL-ul la putere, din toamna

Optimisti nevoie mare, chiar daca sondajele ii crediteaza cu mai putin de douazeci de procente, pedelistii cred in steaua lor politica si in revenirea la putere.

VIS ELECTORAL Radu F. Alexandru vede din nou PDL-ul la putere, din toamna

Optimismul democratilor este intretinut de tensiunile din USL, din ce in ce mai vizibile dupa esuarea demiterii lui Basescu. Parlamentarii PSD si PNL sunt nemultumiti de liderii lor, mi-au spus mie”, sustine sus si tare Gelu Visan, care avanseaza timid si posibilitatea spargerii USL inainte de alegeri. Colegul sau Radu F. Alexandru nu merge atat de departe, dar in schimb se declara convins ca USL, intrat deja pe un ”trend descrescator”, nu va reusi sa obtina 50 plus 1 la alegeri, situatie in care liderii PSD si PNL se vor apropia de PDL: ”PSD si PNL se vor gandi in ce masura acceptarea unui program comun de guvernare cu Alianta Romania Dreapta poate sa fie solutia”.

[poll id=”345″]

author avatar
Simona Badulescu
192 afisari

1 COMENTARIU

  1. pai nu a-ti fost mai radule si ce a-ti facut a-ti distrus romania ,a-ti furat cit a-ti putut ,a-ti distrus 80%din populatie ,unde sunt maririle de salariu promise profesorilor cu 50% din contra a-ti micsarat salariile existente la acea data cu peste 30% iar cei care participau cu voi la furt si cei care-l apara pe basescu le-ati marit salariile cu 100% pai cine sa va mai aleaga decit aia 10%si rudele lor sa-si poata pastra salariile ,functiile ,v-ati comportat ca niste nemernici si acum vreti sa va alegem nu mergeti voi la puscarie ca acolo va este locul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger