AcasăNewsPDL, strategie de campanie la sprit cu Basescu

PDL, strategie de campanie la sprit cu Basescu

Traian Basescu a implinit, ieri, 61 de ani. Seful statului si-a sarbatorit ziua de nastere la Sinaia, la Castelul Foisor.

Traian Basescu si-a aniversat la Sinaia ziua de nastere

Constantean de origine (s-a nascut in orasul Basarabi), Traian Basescu a preferat sa intre intr-un nou an al vietii la munte, de aceasta data. Ajuns la Sinaia cu o zi inainte, impreuna cu sotia sa, Maria Basescu, sarbatoritul a primit, sambata seara, vizita mai multor apropiati, printre care si lideri ai PDL. Pentru ca oaspetii au trecut cu masinile pe langa ziaristii aflati in apropierea Castelului fara sa opreasca, singurii pedelisti a caror prezenta a fost confirmata au fost Anca Boagiu si Adriean Videanu. Iar cum alegerile bat la usa, participarea celor doi a fost suficienta pentru a da nastere banuielilor ca politica si-a facut si ea loc printre urari si gustari. Unii dintre adversari au respectat uzantele si l-au felicitat si ei pe presedinte. Este cazul premierului Victor Ponta, care a precizat ca asa este ”normal si civilizat” cand este vorba despre asemenea institutii, si al liberalului Eugen Nicolaescu, care nu a ezitat sa-i ureze ”sanatate, ca-i mai buna decat toate” lui Basescu.

O noua suspendare nu e o idee buna

Mark Gitenstein

Ajuns la final de mandat, ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a transmis un ultim avertisment clasei politice mioritice: ”SUA isi doreste un aliat stabil”. In context, Gitenstein a sustinut ca o noua suspendare a presedintelui Basescu, in cazul in care acesta ar refuza desemnarea lui Victor Ponta ca premier chiar si daca USL castiga alegerile, nu este o ideea buna. ”O noua criza constitutionala in aceste cateva luni nu va fi benefica Romaniei si nu e ceva ce ne dorim. Noi (SUA – n.r.) vrem sa vedem stabilitate”, i-a dascalit americanul pe politicienii mioritici.

author avatar
Simona Badulescu
750 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger