AcasăNewsPDL se reuneste astazi intr-o noua sedinta a Colegiului Director National ...

PDL se reuneste astazi intr-o noua sedinta a Colegiului Director National

Sedinta Colegiul Director National al PDL va avea loc duminica, la Palatul Parlamentului, incepand cu orele 17.

Presa nu va avea acces la reuniune, concluziile intalnirii urmand sa fie prezentate intr-o conferinta, la sediul central al PDL, din Aleea Modrogan, au anuntat democrat-liberalii. Sedinta de duminica vine la doar cateva zile dupa ce intreaga conducere a PDL, in frunte cu Emil Boc, si-a depus mandatul, ca urmare a rezultatelor obtinute de democrat-liberali la alegerile locale din 10 iunie.

La incheierea sedintei Colegiului Director National de joi, organizat in vederea analizarii rezultatelor PDL la locale, Emil Boc a anuntat ca atat el, cat si intregul Birou Permanent National, si-au prezentat demisiile. Boc declara atunci ca PDL va avea in perioada urmatoare o conducere interimara si ca el nu va mai candida pentru un nou mandat, pentru ca doreste sa se ocupe de Primaria Cluj, unde a fost ales edil.

Principalul nume vehiculat drept favorit sa preia sefia PDL este cel al lui Vasile Blaga. „Eu nu am spus ca nu voi candida. Nici ca voi candida. Daca colegii vor ajunge la concluzia asta si au fost astazi (joi-n.r.) voci destule in BPN care se indreptau spre o astfel de solutie, atunci sigur o sa ma consult si vom merge mai departe”, declara Blaga.

 

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger