AcasăNewsPDL se decongeleaza in sanul PNL

PDL se decongeleaza in sanul PNL

Liberalul Cezar Preda, primul ”cruciat” al fostului PDL iesit la rampa

Desi zvonurile de profil indicau o reinviere a fostului PDL ori sub bagheta lui Blaga, ori sub o conducere bicefala Videanu – Boc, primul care a miscat ceva concret in aceasta directie a fost Cezar Preda.

Liberalul Cezar Preda primul cruciat al fostului PDL iesit la rampa

Deputat liberal de sorginte democrat-pedelista, Preda a creat conditiile renasterii PDL chiar in interiorul PNL si asta prin constituirea unui grup crestin-democrat. O platforma destinata ”in principal” fostilor PDL-isti  care ”nu sunt de acord cu ceea ce se intampla in partid si care au nevoie de o supapa pentru refularea nemultumirilor firesti”. ”Supapa” care, conform tuturor indiciilor la zi, ar urma sa se concretizeze cu refacerea fostului PDL – implicit cu denuntarea fuziunii cu PNL.O fuziune neacceptata si nerespectata in teritoriu de fostii pedelisti si liberali nici dupa patru ani de la data parafarii ei. Povestea ”decongelarii” PDL-ului a inceput sa-i bantuie serios pe fostii social-democrati la putin timp dupa alegerea lui Ludovic Orban in fruntea PNL si asta pe motiv ca partidul nu mai are nicio ”vana” (a se citi lideri adevarati) si ca nu va face altceva decat sa se duca in picaj. La fel de adevarat este ca politicienii de top nu abunda nici in tabara fostilor pedelisti, motiv pentru care acestia se bizuie pe fosta lor structura teritoriala (despre care spun ca o pot reactiva in proportie de cel putin 70%) si pe oameni dispusi sa puna osul la treaba – complet diferiti de liberalii ”comozi si lenesi”. ”Secesionisti” mai spun si ca un PDL refacut pe ce a mai ramas din vechile metereze are toate sansele sa intre in Parlament in 2020 iar asta e un motiv in plus de despartire de ”anchilozatul” PNL.

author avatar
Simona Badulescu
589 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un nume de poltician ce pare a defini o acțiune Cezar Preda, în vreme ce Traian Băsescu sau alfel zis „În vremuri ce Traian Băsescu, Cezar Preda?” , părând a aminti de mesajele purtate de sticlele aruncate în apele mărilor și oceanelor de către „naufragiați” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger