AcasăNewsPDL, plangere penala impotriva secretarului general al Guvernului si directorului Monitorului Oficial

PDL, plangere penala impotriva secretarului general al Guvernului si directorului Monitorului Oficial

Cezar Preda, vice-presedintele PDL a anuntat ca partidul sau va depune plangere penala impotriva secretarului general al Guvernului si directorului Monitorului Oficial.

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a anuntat, marti, ca, dat fiind faptul ca Monitorul Oficial nu a publicat decizia Curtii Constitutionale conform careia hotararea Parlamentului de a restrange atributiile CCR este neconstitutionala, partidul sau va depune plangere penala impotriva secretarului general al Guvernului si directorului Monitorului Oficial.

„Nici la aceasta ora hotararea CC privind neconstitutionalitatea legii care ii restrange abuziv drepturile nu a fost publicata in Monitorul Oficial. Am avertizat deja guvernul Ponta, care a confiscat Monitorul Oficial, ca acest lucru este sanctionat de Codul Penal. In aceste conditii, anuntam ca astazi, 10 iulie, PDL depune plangere penala impotriva secretarului general al guvernului Ponta si al directorului Monitorului Oficial,” a anuntat Cezar Preda, conform B1 TV.

In plus, el considera ca guvernul condus de Victor Ponta a acaparat Institutul National de Statistica, acesta lucra facant parte din strategia USL de subminare a institutiilor statului.

„Aducem la cunostinta romanilor ca acest guvern USL a acaparat toate institutiile statului, schimband conducerea Institutului National de Statistica, pregatind in acest fel interzicerea dreptului constitutional de vot pentru cetatenii romani din strainatate si de validare a unui referendum aflat in procesarea datelor, cu mult inainte de data la care noi ne-am angajat,” a mai spus Preda.

author avatar
Ionut Zgimbau
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger