AcasăNewsPDL, plangere penala impotriva lui Ponta, Stroe si Dusa pentru frauda la...

PDL, plangere penala impotriva lui Ponta, Stroe si Dusa pentru frauda la referendum

Cristian Boureanu, deputat PDL, a anuntat ca partidul din care face parte va depune pangere penala impotriva lui Victor Ponta, Radu Stroe si Mircea dusa pe motiv ca acestia vor frauda referendumul.

Deputatul PDL Cristian Boureanu a declarat, duminica, faptul ca pe numele primului ministru Victor Ponta, si a ministrilor de la Ministerul Administratiei si Internelor va fi depusa o plangere penala, acestia fiind acuzati de fraude privind listele permanente de la referendumul de pe 29 iulie.

„Avem plangere penala pregatita impotriva lui Victor Ponta si impotriva ministrilor Stroe si Dusa. O vom depune probabil zilele urmatoare, luni sau marti”, a spus acesta, citat de realitatea.net.

Politicianul a adaugat ca acest lucr este cauzat de faptul ca Victor Ponta, alaturi de MAI, doreste sa dezinformeze Curtea Constitutionala prin diferite documente conform carora peste 3 milioane de romani vor fi declarati plecat din tara.

„Conducerea MAI impreuna cu conducerea MAE pregatesc elaborarea unei mari fraude. MAE lucreaza la un document prin care 3,18 milioane de romani vor fi declarati plecati in strainatate. In acest week-end, conducerea MAI pune la cale scoaterea din listele electorale a peste 2,5 milioane de romani cu drept de vot, contrar comunicarii clare facute de Curtea Constiutionala”, a declarat Cristian Boureanu.

Deputatul PDL a dorit sa precizeze si cateva dintre metodele ilegale pe care le folosesc USL-istii pentru a reduce populatia Romaniei, astfel incat la referendum sa apara ca s-a prezentat peste 50% din populatia tarii.

„Se radiaza din listele electorale persoanele declarate decedate de catre rude sau vecini, dar fara a prezenta un document care atesta oficial decesul. Se radiaza din liste persoanele despre care rudele sau vecinii declara ca nu mai locuiesc in tara, fara insa a exista un document oficial care sa ateste schimbarea domiciliului. De asemenea, se radiaza din liste persoanele care au documentele de identitate expirate”, a enumerat acesta.

Declaratia democrat liberalului soseste la scurt timp dupa ce ministrul delegat al Administratiei a anuntat ca, in urma actualizarii listelor electorale, decizia CCR va fi rasturnata.

author avatar
Ionut Zgimbau
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger