AcasăNewsPDL: Oprescu nu vrea sa plateasca datoriile RADET

PDL: Oprescu nu vrea sa plateasca datoriile RADET

PDL ii cere primarului Sorin Oprescu sa convoace Consiliul Municipal, pentru a se putea reesalona datoriilor “istorice” ale RADET catre ELCEN.

Deputatul PDL Stefan Pirpiliu il considera pe Sorin Oprescu singurul vinovat de nesolutionarea problemei datoriilor RADET

Pedelistii bucuresteni il acuza pe Oprescu ca nu a platit nici macar ce a consumat RADET  in acesti ani, “darmite datoria de dinainte de 2008”. Datorie care atunci se ridica la 83 de milioane de euro, dar in trei ani a ajuns la 250 de milioane, plus tot atat penalitati, explica democratul Stefan Pirpiliu.

Sorin Oprescu

Acesta aminteste si ca reprezentantii ELCEN si RADET au convenit, in octombrie, in prezenta liderului PDL Bucuresti Elena Udrea si a ministrilor Economiei si Finantelor, asupra stergerii penalitatilor, daca Municipalitatea isi va plati datoria curenta. Pentru aceasta trebuie insa ca Oprescu sa convoace sedinta CGMB.

author avatar
Simona Badulescu
236 afisari

9 COMENTARII

  1. Oprescu trebuie oprit. Nu se mai poate aşa. Trebuie să meargă repejor la închisoare. Pai cum adica sa ramanem noi fara caldura ?? Cum e posibil asa ceva??????

  2. Sincer , cred ca in momentul de fata , oricine ar fi mai bun primar decat hotul asta ! Nu te poti numi primar cand esti aproape sa lasi fara caldura milioane de bucuresteni

  3. Oprescu a instaurat mafia in Primarie si o sa fure in continuare daca nu este oprit cat mai repede ! Sunt curios unde s-au dus banii repartizati de CGMB catre RADET , tot spre vreo manarie de-a lui !

  4. Incep sa ma intreb , sincer , daca acest Oprescu este bun la ceva , pentru ca in scaunul de primar general SIGUR nu are ce cauta ! Poate la aprozar , la vanzare de mere si pere !

  5. Oprescu si gasca lui de golani au furat tot ce se putea !! Urmeaza acum sa fure si caldura din apartamentele noastre !

  6. In locul lui ,daca as avea putin respect de sine, mi-as da demisia singur. Sau sa plateasca el caldura 3 mil pe luna si sa inghete de frig in casa , oare e convenabil ??

  7. Sper din toata inima sa-l infunde odata pe nenorocitul asta care a falimentat Bucurestiul cu proiectele lui SF si cu incompetenta lui !!

  8. Oprrescu asta nu e numai hot si talhar , e si incompetent. Sunt de acord ca toti mai fura , dar ca asta caz mai rar , e si prost pe deasupra

  9. Nu te mai vrem primar , NU te mai vrem primar !!! Vrem un om capabil , sub mandatul caruia sa nu se puna problema sa murim noi de frig in casa !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger