AcasăNewsPDL n-a prins loc nici in picioare in conducerea TVR

PDL n-a prins loc nici in picioare in conducerea TVR

Numirea noii conduceri a TVR s-a lasat cu un nou scandal in Parlament. Unde PDL acuza USL ca i-a trantit in nas usa Consiliului de Administratie al televiziunii publice.

Revoltati din cauza ca persoanele propuse de PDL pentru CA al TVR nu au fost audiate in comisiile de cultura, parlamentarii pedelistii si-au spus oful in plenul reunit al celor doua Camere.

USL a ”primenit” conducerea TVR si a oferit haturile liberalului Claudiu Saftoiu

”Este o incalcare flagranta a legii, care prevede explicit reprezentarea tuturor partidelor parlamentare, in functie de ponderea fiecaruia. Eram indreptatiti la trei locuri din cele opt”, a pledat liderul deputatilor PDL, Mircea Toader. ”Va invit sa faceti o sesizare la CCR”, l-a luat peste picior pesedistul Valeriu Zgonea, care a reprosat la randul lui pedelistilor ca au luat ”6 din 6 locuri la Curtea de Conturi”. Incantati sunt liberalii, care nu numai ca s-au ales cu trei locuri (la fel ca PSD), dar au obtinut si sefia TVR, functie in care PNL il vrea pe Claudiu Saftoiu. Liberalii sunt insa nevoiti sa mai astepte din moment ce Saftoiu, desi a fost deja votat presedinte de catre membrii noului CA, nu a putut fi validat tot ieri de Parlament, din lipsa de cvorum.

author avatar
Simona Badulescu
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger