AcasăNewsPDL, la un pas de desfiintare. Vezi de ce!

PDL, la un pas de desfiintare. Vezi de ce!

Incetarea activitatii Partidului Democrat Liberal si radierea acestuia a fost solicitata de un barbat Tribunalului Capitalei, dar si Ministerului Public, institutie care a insa a directionat cererea petentului catre instanta.

Petitia adresata Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie de catre Viorel Ringhilescu, prezentata in cadrul unei emisiuni la Antena 3 „ca reprezentand dovada faptului ca Ministerul Public a fost sesizat de o persoana interesata in legatura cu incetarea activitatii acestui partid politic, care nu ar fi respectat dispozitiile legii partidelor politice si trebuia sa solicite Tribunalului Bucuresti radierea, a vizat o cauza aflata pe rolul acestei instante de judecata, in care petentul este parte”, se arata intr-un comunicat remis, sambata, presei.

„In aceste conditii , in conformitate cu dispozitiile art. 6 indice 1 din legea petitiilor (Legea 233/2002 cu modificari), petitia petentului, prezentata in emisiune, a fost transmisa acestei instante, respectiv Tribunalului Bucuresti. De asemenea, in concordanta cu dispozitiile legii petitiilor, a fost comunicat petentului faptul ca aceasta petitie a fost redirectionata institutiei pe rolul careia se afla cauza la care domnia sa a facut referire”, arata Ministerul Public in comunicat.

Ministerul Public a subliniaza faptul ca raspunsul transmis de institutie lui Viorel Ringhilescu reprezinta numai dovada ca petitia sa a fost redirectionata institutiei pe rolul careia se afla cauza in care era parte.

Tribunalul Bucuresti va lua in discutie, in 8 septembrie, cererea lui Viorel Ringhilesci, presedintele Partidului Democrat, de dizolvare a PDL, intrucat acest partid nu si-a inregistrat in termen legal documentele adoptate in urma Conventiei Nationale din 14 mai 2011.

228 afisari

1 COMENTARIU

  1. se prea poate ca PDL sa aiba un motiv puternic pt a schimba numele partitului si culoarea.nu de alta,dar la urmatoarele alegeri multi nu vor mai vota cu acest partid.si tocmai de acea au aruncat pe piata acum,dizolvarea partidului ,etc
    adica atatia ani de zile ei n-au stiu ce este in neregula cu ei(PDL)?MAI ALES CU ATATIA JURISTI IN PARTID,PARLAMENT,SENAT,ETC.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger