AcasăNewsPDL joaca pe cartea boicotului

PDL joaca pe cartea boicotului

Liderii PDL au schimbat macazul si isi sfatuiesc sustinatorii sa nu voteze la referendum

Pedelistii vor continua campania in forta, dar nu vor merge duminica la vot. Decizia privind boicotarea  referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu a fost adoptata, ieri, in Colegiul Director.

Liderii PDL au schimbat macazul si isi sfatuiesc sustinatorii sa nu voteze la referendum

Desi presedintele suspendat declara in urma cu o saptamana ca nu vrea sa castige “la masa verde”, iata ca sustinatorii lui Basescu au schimbat strategia, in deplin acord, de altfel, cu seful lor. In consecinta, democrat-liberalii  au hotarat sa nu-si scoata oamenii la vot, preferand doar sa-si trimita reprezentanti in sectiile de votare pentru a urmari modul in care se desfasoara scrutinul.

“PDL nu poate valida un sir de nereguli si abuzuri ale USL. Rugam cetatenii sa nu participe la o astfel de mascarada pusa in scena de USL. PDL nu-si va retrage reprezentantii din sectiile de votare. Ne vom stradui sa limitam frauda”, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga.  Boicotul pedelistilor ar putea fi completat si de cel al etnicilor maghiari care, potrivit celor mai recente cercetari, nu intentioneaza sa mearga pe 29 iulie la vot.

author avatar
eNational
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger