AcasăNewsPDL isi alege, sambata, noua conducere

PDL isi alege, sambata, noua conducere

Democrat liberalii se intrunesc, sambata, in cadrul Conventiei Nationale Extraordinare, la Palatul Parlamentului, pentru a-si alege noua conducere. Vasile Blaga este singurul candidat la sefia partidului.

Sedinta va incepe la ora 10, cu prezentarea unui raport de activitate de catre fostul presedinte al formatiunii, Emil Boc, a unui raport de activitate, potrivit realitatea.net.

Urmeaza alegerea conducerii PDL- a presedintelui, singurul candidat fiind Vasile Blaga, dar si a prim-vicepresedintilor, vicepresedintilor, a secretarilor executivi si a celor trei secretari generali adjuncti, toti acestia urmand sa fie alesi de Consiliul National de Conducere, sub coordonarea lui Blaga.

Vechea conducere, in frunte cu Emil Boc, a demisionat, in urma rezultatelor obtinute de PDL in alegerile locale din 10 iunie. „Presedintele PDL impreuna cu intreg Biroul (Permanent) si-au prezentat demisia. Asta inseamna ca in perioada urmatoare partidul va avea doar o structura de conducere interimara, pana la alegerea unei noi conduceri. Presedintele si BPN-ul isi asuma raspunderea politica pentru rezultatele pe care le-am obtinut la alegerile locale”, a declarat Emil Boc pe 14 iunie, la finalul sedintei Colegiului Director al formatiunii. Totodata, Boc a precizat ca nu va mai candida pentru un nou mandat pentru ca vrea sa se ocupe de Primaria Cluj, unde a castigat un nou mandat.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger