AcasăNewsPDL, invizibil in Parlament

PDL, invizibil in Parlament

Parlamentari PDL ar face bine sa se pregateasca pentru o lunga serie de umilinte din partea USL

Daca tot nu pot depune nici macar o motiune simpla, neintrunind numarul necesar de semnaturi, pedelistii nu au fost chemati sa ia parte la negocierile pentru conducerea Camerei Deputatilor.

Parlamentari PDL ar face bine sa se pregateasca pentru o lunga serie de umilinte din partea USL

Obeza din start, noua majoritate USL da cu tifla PDL-ului redus la statutul de opozitie-umbra. Un PDL care nici macar nu a fost invitat sa participe la negocierile care vizeaza impartirea posturilor de conducere in Camera Deputatilor, desi are dreptul la reprezentare in Biroul permanent (algoritmul le confera democratilor o cota de 1,6 posturi in conducerea Camerei).

”Asta inseamna un post permanent pe toata durata legislaturii si inca o functie timp de doi ani”, explica liderul deputatilor PDL, Mircea Toader. Nesimtindu-se cu nimic amenintata de viitoarea opozitie (care nu are nici macar numarul minim de deputati necesar depunerii unei motiuni simple), USL ignora existenta PDL-ului, multumindu-se sa confirme, pe surse, ca le va da democratilor doua functii in conducerea Camerei. Care anume, PDL-ul va afla la finalul negocierilor purtate de toate celelalte formatiuni parlamentare, plus reprezentantii minoritatilor nationale.

author avatar
Simona Badulescu
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger