AcasăNewsPDL, invizibil in Parlament

PDL, invizibil in Parlament

Parlamentari PDL ar face bine sa se pregateasca pentru o lunga serie de umilinte din partea USL

Daca tot nu pot depune nici macar o motiune simpla, neintrunind numarul necesar de semnaturi, pedelistii nu au fost chemati sa ia parte la negocierile pentru conducerea Camerei Deputatilor.

Parlamentari PDL ar face bine sa se pregateasca pentru o lunga serie de umilinte din partea USL

Obeza din start, noua majoritate USL da cu tifla PDL-ului redus la statutul de opozitie-umbra. Un PDL care nici macar nu a fost invitat sa participe la negocierile care vizeaza impartirea posturilor de conducere in Camera Deputatilor, desi are dreptul la reprezentare in Biroul permanent (algoritmul le confera democratilor o cota de 1,6 posturi in conducerea Camerei).

”Asta inseamna un post permanent pe toata durata legislaturii si inca o functie timp de doi ani”, explica liderul deputatilor PDL, Mircea Toader. Nesimtindu-se cu nimic amenintata de viitoarea opozitie (care nu are nici macar numarul minim de deputati necesar depunerii unei motiuni simple), USL ignora existenta PDL-ului, multumindu-se sa confirme, pe surse, ca le va da democratilor doua functii in conducerea Camerei. Care anume, PDL-ul va afla la finalul negocierilor purtate de toate celelalte formatiuni parlamentare, plus reprezentantii minoritatilor nationale.

author avatar
Simona Badulescu
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger