AcasăNewsPDL imprumuta de la japonezi greva

PDL imprumuta de la japonezi greva

Negri de suparare, pedelistii au decis sa treaca la tinute albe, in semn de protest fata de ”derapajele de la democratie” practicate de puterea USL.

Daca romanii se vor imbraca in alb, asa cum ii indeamna Cristian Boureanu, nu se va sti cine lupta cu canicula si cine cu USL-ul

PDL va folosi, in campania pentru referendumul din 29 iulie, sloganul ”Vara asta se poarta alb!” (culoare folosita de protestatarii din toata lumea in timpul grevelor japoneze). ”Aceasta campanie este o batalie intre alb si negru, intre dreptate si nedreptate, intre libertate si nerespectarea statului democratic, intre abuz si Constitutie”, a explicat Cristian Boureanu. Si tot el a facut un apel: ”Ii rugam sa poarte alb pe toti aceia care sunt ingrijorati de ceea ce se intampla in Romania, care cred ca democratia romaneasca este in pericol”.

In afara alegerii sloganului, democrat-liberalii au mai decis sa mearga in mijlocul romanilor si sa le explice cat de importante sunt stabilitatea cadrului democratic si respectarea legii pentru siguranta economica a fiecarui cetatean. O siguranta economica de care USL nu este deloc interesata, afirma Boureanu: ”Mai multi parlamentari de la USL mi-au spus ca nu sunt interesati de cursul de schimb, ca nu ii intereseaza ce se intampa cu economia, spun doar <<trebuie sa scapam de Traian Basescu>>”.

author avatar
Simona Badulescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger