AcasăNewsPDL il transforma pe Ungureanu in moaste electorale

PDL il transforma pe Ungureanu in moaste electorale

Concediat inainte de vreme, fostul premier Razvan Ungureanu a primit de la PDL un nou job: invitat de onoare la lansarile electorale

Desi ex-premierul Ungureanu a facut o figura modesta la lansarea organizata de PDL la Bucuresti, democratii il vor plimba prin toata tara, pe post de moaste electorale.

Concediat inainte de vreme, fostul premier Razvan Ungureanu a primit de la PDL un nou job: invitat de onoare la lansarile electorale

Lipsiti de Traian Basescu, dar obisnuiti sa se incoloneze in spatele unei locomotive, pedelistii i-au rezervat lui Razvan Ungureanu rolul de primadona electorala. Chiar daca debutul lui Ungureanu de la Sala Polivalenta nu a fost unul stralucit, optimistii din PDL pun totul pe seama tracului si spera ca a doua prestatie, programata sa aiba loc miercuri, la Salaj, va fi mult mai reusita. ”Domnul Mihai Razvan Ungureanu, chiar daca nu este membru PDL, este un om politic iubit si respectat la nivel national”, sustine Lucian Bod.

Acesta a mai precizat si ca fostul premier va participa si la lansarile organizate in alte judete,   nu numai in Salaj: ”Din cate stiu, Razvan Ungureanu a fost invitat si la lansarile candidatilor PDL din judetele Maramures, Bacau, Calarasi”.

author avatar
Simona Badulescu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger