AcasăNewsPDL il arunca pe Piedone in lupta cu Oprescu

PDL il arunca pe Piedone in lupta cu Oprescu

Conform culiselor politice, Cristian Popescu Piedone nu vrea cu adevarat presedintia PC, ci se se pregateste sa atace, sustinut de pedelisti, Primaria Capitalei.

Anuntul ca Piedone demisioneaza din functiile de partid si ca ravneste la presedintia PC i-a bulversat pe conservatori si a trezit curiozitatea tuturor analistilor. Care brusc si-au amintit ca, nu cu multa vreme in urma, „clarvazatorul” Sebastian Lazaroiu sustinea ca actualul primar de la 4 „ar putea sa-l bata pe Sorin Oprescu”. Neoficial de aceasta data, alte voci afirma ca din maldarul de sondaje comandate pe sest de toate partidele reiese ca Popescu Piedone ii sufla-n ceafa lui Sorin Oprescu, de unde si pretentia PC-ului de a da el candidatul USL la locale.

Conservatorii, furiosi ca sunt lasati cu fundu-n balta

Un semn ca lucrurile stau intr-adevar asa ar putea fi zvonurile pornite din PDL. Care, de vineri incoace, tot sustin ca Piedone are toate sansele sa devina candidatul PDL la Primaria Capitalei. Ceea ce inseamna si ca Daniel Constantin poate sa stea linistit, celebrul sau coleg neavand cu adevarat intentia de a-l detrona din fruntea PC. Un PC in care Piedone s-ar putea sa nici nu mai faca multi purici, date fiind reactiile starnite de spectaculoasa sa retragere. Un om “slab si santajabil, fara caracter si fara scrupule”, pus de Putere “sa rupa PC in doua ca mai apoi sa ii fie mai usor PDL-ului sa dezbine si USL”, a tunat si fulgerat Liliana Minca la adresa lui Cristian Popescu. “Cred ca multi lideri au si uitat cum arata Piedone sau ca Piedone este in continuare membru al PC”, si-a continuat tirul Minca, dandu-i practic papucii lui Piedone. Iar faptul nu poate decat sa convina taberei adverse care, pentru “impresie artistica”, s-ar putea numi in prima faza nu PDL, ci UNPR (satelitul natural al democratilor).

author avatar
Simona Badulescu
955 afisari

6 COMENTARII

  1. Degeaba!Indiferent ca va candida sigur sau nu la primaria generala, Piedone nu are sanse in fata lui Oprescu.Si in cazul in care o sa mai fie sustinut si de PDL SIGUR NU ARE SANSE!!

  2. Speculati, speculatii. Aveti vreo sursa credibila in afara de elucubratiile lui Lazaroiu si balbaielile unei femei usor isterice dintr-un partid desprins parca din romanele lui Kafka?

  3. Oare? Da’ ce sanse ar putea avea impotriva lui Oprescu? O sa-l voteze doar astia din sectorul 4. Si? Nu o sa-i ajunga voturile clar!

  4. Asta si-ar dori pdl-istii, insa va ramane sa stadiul de vis. Lui Piedone ii convine cu actuala alianta, in plus cele mai mari sanse de a pastra primaria sectorului 4 si simpatia cetatenilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger