AcasăNewsPDL cere MODIFICAREA Legii audio-vizualului si demisia sefei CNA

PDL cere MODIFICAREA Legii audio-vizualului si demisia sefei CNA

Democrat-liberalii cer schimbarea Legii audio-vizualului, a anuntat deputatul Radu F. Alexandru, intr-o conferinta de presa, precizand ca PDL va strange semnaturi de la membrii Parlamentului Romaniei pentru demisia sefei CNA, Laura Georgescu.

„Modificarea pe care o propune PDL-ul e ca mandatul presedintelui CNA sa fie de 2 ani si sa poata fi continuat prelungit sau oprit si ales alt presedinte din 2 in 2 ani. A doua masura pe care PDL o are in vedere, procedura pe care o va lansa imediat, strangerea unui numar cat mai mare de semnaturi de la membrii Parlamentului Romaniei, indiferent de partidul din care fac parte, prin care sa se ceara demisia Laurei Georgescu”, a declarat deputatul Radu F. Alexandru.

Si in mediul online au inceput sa se stranga semnaturi pentru demiterea Laurei Georgescu. Peste 1.200 de cetateni cer demisia ei de la conducerea CNA, dupa ce un grup de internauti a lansat o petitie online in acest sens.

Ei spun ca Laura Georgescu trebuie sa plece de la conducerea Consiliului National al Audiovizualului din cauza limbajului suburban pe care l-a folosit, incompatibil cu un inalt demnitar al statului. Mai mult, acestia condamna suspiciunile de santaj care planeaza asupra presedintelui CNA dar si protectia pe care ea ar fi acordat-o anumitor televiziuni.

author avatar
Alina Costache
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger