AcasăNewsPDL cere demisia ministrului Educatiei, Liviu Pop: Eliminarea camerelor de supraveghere, indemn...

PDL cere demisia ministrului Educatiei, Liviu Pop: Eliminarea camerelor de supraveghere, indemn la frauda

PDL a cerut, marti, demisia imediata a ministrului Educatiei, Liviu Pop, pentru ca acesta a anuntat proiecte de schimbare a modalitatii de organizare a bacalaureatului si eliminarea camerelor de supraveghere a acestui examen, a declarat democrat-liberalul Traian Ungureanu.

Liviu Pop

„Credem ca interimatul domnului Pop trebuie sa inceteze, credem ca nimeni nu are dreptul sa puna invatamantul romanesc in interimat, in paranteze si din acest motiv, PDL cere demisia imediata a domnului Liviu Pop din functia de ministru al Educatiei”, a declarat purtatorul de cuvant al campaniei PDL, potrivit RealitateaTV.

Traian Ungureanu sustine ca ministrul interimar al Educatiei transforma sistemul de invatamant dintr-unul solid, intr-unul dezorganizat.  „Dupa cum vedeti, in locul unui sistem de invatamant solid si competitiv, apare pe zi ce trece un sistem de invatamant dezorganizat si imprevizibil. Autorul acestei rasturnari este Liviu Pop, ministrul interimar al Educatiei. In cateva zile, domnul Pop a anuntat proiecte de schimbare a modalitatii de organizare a bacalaureatului si a anuntat de asemenea tot pe 2013 eliminarea camerelor de supraveghere la bacalaureat”, a mai spus PDL-istul.

Eliminarea camerelor de supraveghere de la BAC ar fi „un indemn la frauda”,  a mai spus Ungureanu. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, luni, pentru Gandul, ca la bacalaureatul din acest an vor fi folosit sistemul de supraveghere cu camere, dar ca, din 2013, acestea ar putea fi scoase, iar supravegherea elevilor sa fie facuta de voluntari.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger