AcasăNewsPDL catre UNPR: Ce-i al meu e al meu, ce-i al tau...

PDL catre UNPR: Ce-i al meu e al meu, ce-i al tau e al nostru

Uneperistilor lui Gabriel Oprea nu le-a iesit pasenta cu PDL

Spre necazul uneperistilor, doar cu asta s-a ales partidul condus de Gabriel Oprea din proiectata alianta cu PDL.

Uneperistilor lui Gabriel Oprea nu le-a iesit pasenta cu PDL

Pe sleau spus, parteneriatul convenit cu PDL inseamna ca UNPR va ramane cu primariile pe care conta si pana acum in timp ce PDL va contabiliza victoriile progresistilor lui Oprea in propriul sau portofoliu, la finalul localelor din vara. Si asta pentru democratii care au pledat pentru incheierea unei aliante in toata regula cu UNPR nu au reusit sa convinga majoritatea conducerii PDL.

Resemnati, uneperistii au anuntat, ieri, ca se vor limita doar la o colaborare electorala cu PDL. Concret, s-a convenit ca acolo unde unul dintre cele doua partide are candidat in functie, cealalta formatiune sa nu mai desemneze pe nimeni, ci sa-l sustina pe primarul care incearca sa obtina un nou mandat. In plus, in localitatile unde candidatul in functie apartine Opozitiei, PDL si UNPR au decis ca vor sustine in solidar “candidatul cu cele mai mari sanse la victorie”, indiferent cui apartine acesta: pedelistilor sau uneperistilor.

author avatar
Simona Badulescu
628 afisari

8 COMENTARII

    • Nu mor caii cand vor cainii. UNPR va arata ca este un partid puternic dupa alegeri, cand rezultatele vor fi de partea lor.

  1. E un alt fel de a spune, analiza, din directia in care iti convine, intelegerea dintre PDL si UNPR. De fapt cele doua partide vor avea candidati comuni, alesi in functie de sansele fiecaruia. Atat si nimic mai mult.

  2. UNPR-ul nu are nevoie de PDL pentru a castiga alegerile. Este un partid care a castigat increderea romanilor prin proiectele sale si are sanse foarte mari de reusita.

  3. Se pare ca PDL-ul are mai putine sanse decat UNPR-ul si probabil ca incearca prin diferite metode sa mai castige un plus de imagine. Este evident ca UNPR-ul este partidul favorit la aceste alegeri!

  4. Intradevar, s-a incercat magaria asta, dar Oprea nu doarme. A iesit la rampa si a afirmat ca va merge pe liste separate la alegeri, asa ca le-a bagat morcovul portocaliilor pana la frunze!

  5. misto asta cu: ce e al meu e al meu, ce e al tau e al nostru, dar parerea mea e ca unpr-ul va iesi de aici castigator (prin liste separate)pentru ca pdl-ul e pe „tobogan”.

  6. Pentru toti cei care au ales UNPR ca viitor partid care-i va reprezenta din 2012 la alegerile locale, va fi o mare cinste si onoare sa lucreze cu oameni de valoare precum Marian Sarbu, Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger