AcasăNewsPDL aplica din nou reteta Constitutiei si la alegerile locale

PDL aplica din nou reteta Constitutiei si la alegerile locale

Lipsit de ”locomotiva”, PDL incearca sa inhame revizuirea Constitutiei la carul sau electoral.

Emil Boc si colegii sai pedelistii folosesc revizuirea Constitutiei pe post de arma electorala impotriva USL

PDL doreste ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa aiba loc pe 10 iunie, simultan cu alegerile locale, afirma Emil Boc.

Acesta precizeaza si de ce atata graba: pentru ca parlamentarele din toamna sa se desfasoare in noua formula, respectiv Parlament unicameral cu doar 300 de alesi. In mod evident, democratii nu se asteapta ca Opozitia sa dea navala in Parlament si sa voteze gramada cele doua modificari, mai ales ca liderii USL afirma ori de cate ori vine vorba ca nici nu vor sa auda de revizuirea Constitutiei in actuala formula legislativa. De ce atunci se trezeste vorbind PDL-ul? Simplu, pentru ca singurul scop este infierarea PSD si PNL pentru refuzul de a accepta un numar mai mic de alesi si un Parlament mai putin costisitor.

De aici si insistenta cu care democratii explica lumii ca revizuirea legii fundamentale nu poate fi facuta in absenta Opozitiei din Parlament. Iar cum reducerea numarului de parlamentari este o tema simpatica prin definitie alegatorilor, pedelistii o scot la inaintare, in speranta ca tocarea ei va aduce daune USL-ului, compensand astfel cat de cat deteriorarea imaginii PDL.[poll id=”222″]

author avatar
Simona Badulescu
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger