AcasăNewsPC, a cincea roata la caruta USL

PC, a cincea roata la caruta USL

Liderii USL Ponta si Antonescu, multumiti ca au pus mana pe Antenele lui Dan Voiculescu, se distreaza in spatele conservatorului Daniel Constantin

Buna relatie existenta intre Dan Voiculescu si Crin Antonescu nu-i ajuta cu nimic pe conservatorii din tara, care s-au trezit ignorati total de PSD si PNL.

Liderii USL Ponta si Antonescu, multumiti ca au pus mana pe Antenele lui Dan Voiculescu, se distreaza in spatele conservatorului Daniel Constantin

Odata cu declansarea pregatirilor de alegeri, conservatorii au constatat ca PC este a cincea roata la caruta USL. Caruta pe care PSD si PNL spera sa o umple doar cu oamenii lor la alegerile din 2012, fie ca este vorba despre localele din primavara sau de parlamentarele din toamna. Pentru asta, social-democratii si liberalii fac tot ce pot sa-i elimine pe conservatori de pe lista posibililor candidati.

Se stie ca decizia conducerii USL este de a sprijini la viitoarele alegeri oamenii cei mai bine priviti de comunitatile locale. Pentru ca acestia sa fie identificati din timp, actuala opozitie a purces la efectuarea sondajelor necesare, nu insa inainte ca fiecare partid sa incerce promovarea propriilor „catindati”, in dauna colegilor de Uniune. Actiune in care PSD si PNL exceleaza, in dauna „mezinului” PC.

Oamenii lui Voiculescu n-au loc pe listele electorale

Practic, pesedistii si liberalii se bat pe fiecare loc, nici prin fundul capului netrecandu-le sa lase vreun scaunel, ceva, oamenilor lui Voiculescu. Fara indoiala, pentru acesta si inca vreo doi-trei conservatori lucrurile sunt aranjate, ca doar punerea la dispozitie a Antenelor trebuie platita cumva. Restul membrilor PC au fost lasati sa se descurce pe cont propriu, actiune care nu le reuseste insa neam.

Partea cea mai rea este ca nu pot decat sa asiste neputinciosi la batalia purtata intre PSD si PNL pentru ocuparea a cat mai multor locuri pe viitoarele liste. O batalie dura, din moment ce social-democratii, nemultumiti la randul de intelegerea fifty-fifty incheiata de Ponta cu Antonescu, sunt ferm hotarati sa le arate liberalilor ca tot PSD e jupan in teritoriu. Concurenta interna este atat de apriga incat unii dintre uselisti asteapta cu frica momentul alcatuirii listelor finale, sperand din suflet ca nu cumva ambitiile si orgoliile sa faca vreun pocinog Uniunii, destramand-o in prag de alegeri.

author avatar
Simona Badulescu
506 afisari

13 COMENTARII

  1. De ce nu pricepi ca astia nu vor sa participe la guvernare?!Ei au nevoie doar de o umbrela protectoare pt afaceri .Punct!

  2. Permiteti-mi sa nu cred cele scrise mai sus. PC nu are de ce sa fie a cincea roata la caruta USL. E normal sa se munceasca in fiecare filiala pentru a putea fi promovati cei mai competenti oameni la alegerile ce vor urma, dar asta nu inseamna ca jocurile sunt deja facute.

  3. Sincer sa fiu nu cred ca PC este a cincea roata. Din cate am observat in acest partid sunt foarte multi politicieni capabili.

  4. PC are persoane capabile…au un cuvant de spus. sunt performeri in domeniul in care activeaza. m-as gandi de doua ori inainte de sa afirm ca pc-ul este a cincea roata la caruta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger