AcasăNewsPavilionul H va fi transformat in carciuma

Pavilionul H va fi transformat in carciuma

Decizie radicala luata de proprietarii Pavilionului H, din Capitala, una dintre cele mai vechi si renumite constructii ale Capitalei.

In interiorul Pavilionului functionau cateva zeci de mici magazine, insa posesorii acestora au fost anuntati ca trebuie sa-si lichideze afacerile sau sa si le relocheze, pentru ca Pavilionul H va fi transformat in cea mai mare berarie din Europa de Est.

Pavilionul H se afla, in acest moment, in proprietatea afaceristilor Puiu Popoviciu si Radu Dimofte, insa acestia vor preda terenul catre un consortiu condus de Iulian Stanciu, directorul general al eMag.

Conform zf.ro, consortiul, din care mai fac parte Vlad Dumitru si Ioana Iancu, urmeaza sa construiasca o carciuma care va avea in jur de 2.000 de locuri.

Spatiul ar urma sa fie folosit in weekenduri pentru spectacole, concerte sau piese de teatru, dar nu si pentru nunti sau botezuri.

Conform sursei amintite, proprietarii carciumii vor plati intre 300.000 si 600.000 de euro chirie, pe an, catre Puiu Popoviciu si Radu Dimofte, proprietarii terenului.

Pavilionul H a fost construit la inceputul anilor ’50 pentru a fi folosit ca sala de expozitie. Imediat dupa Revolutie, Pavilionul H a fost transformat in centru comercial.

sursa foto: b365.ro

author avatar
Cristi Ionita
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger