AcasăNewsPaula Seling, implicata intr-un carambol cu 40 de masini pe autostrada! “Sunt...

Paula Seling, implicata intr-un carambol cu 40 de masini pe autostrada! “Sunt oameni foarte grav accidentati”

Duminica de cosmar pentru Paula Seling! Cantareata a trecut in aceasta dimineata prin clipe groaznice. Aflata pe autostrada A1, artista a asistat la un accident in lant in care au fost implicate aproximativ 40 de masini.

Accidentul a avut loc in judetul Alba.

In jurul orei 9.00, Paula Seling a scris ingrozita pe contul ei de Facebook: “Accident in lant pe autostrada. Slava Domnului, noi suntem ok, dar sunt oameni foarte grav accidentati. In spatele nostru masinile vin cu viteza si se lovesc. E groaznic! S-a sunat la politie si salvare, inca situatia nu e sub control”.

Dupa 10 minute, artista a revenit cu un nou mesaj, de aceasta data disperat. “VA ROG ANUNTATI OAMENII sa nu intre pe autostrada noua langa Sebes! E accident in lant, masinile inca se lovesc!!!”, a postat Paula Seling.

Paul Ulieru, reprezentant centrul Infotrafic a explicat, in direct la Antena 3, ca accidentul a avut loc din cauza carosabilului alunecos dar ca circulatia a fost deviata si ca nu mai exista coloane de masini blocate.

“Traficul este intrerupt pe autostrada A1, din cauza unor tamponari. Conform primelor informatii, o persoana a fost ranite. De altfle, pentru judetul Alba este valabila o avertizare nowcasting referitoare la ceata si depunere de chiciura. Recomandam reducerea vitezei pe carosabilul umed. Inca nu am primit informatii despre persoana ranita. Coloane nu mai sunt, pentru ca traficul a fost deviat, dar sunt masinile implicate in carambol. Acestea vor fi trimise inapoi, prin Sebes. Atunci se va actiona si cu material antiderapant si circulatia va fi reluata. Este singura situatie de acest gen dar nu ne-au fost semnalate situatii deosebite. Accidentul acesta s-a produs din cauza carosabilului alunecos”, a declarat Paul Ulieru.

author avatar
Alina Costache
1.049 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger