AcasăNewsPaula Iacob: Povestea cu garda de corp ucisa de Nicu Ceausescu este...

Paula Iacob: Povestea cu garda de corp ucisa de Nicu Ceausescu este o inventie a cuiva care se da important pe fapte imaginare!

Invitata la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, avocata Paula Iacob a comentat informatiile postate de Vladimir Tismaneanu pe blogul sau, potrivit carora Nicu Ceausescu ar fi provocat, la 13 ani, un accident in urma caruia garda sa de corp a murit. „Cred ca este o inventie a cuiva care se da important pe fapte imaginare”, spune Paula Iacob.

Cred ca ar trebui sa avem alte preocupari acum, sustine Paula Iacob. „Nu vad de ce este atat de incrancenat sa gaseasca si ce n-a facut rau. Mi se pare ciudata si aceasta poveste cu copilul care la 13 ani a facut praf un tractor si a ucis nu stiu pe cine. Nu s-a discutat si nici nu a fost vorba despre asa ceva in acei ani. Cred ca este o inventie a cuiva care se da important pe fapte imaginare”, spune Iacob.

In ceea ce priveste accidentul petrecut in Bucuresti, in urma careia o tanara ar fi decedat dupa ce  a fost lovita de o masina la volanul careia s-ar fi aflat Nicu Ceausescu, Paula Iacob sustine ca „versiunea reala este ca la volanul acelei masini se afla un alt conducator auto”.

In sprijinul afirmatiei sale, Paula Iacob a relatat o intamplare petrecuta in vremea cand Nicu Ceaucescu avea o relatie cu Daniela Vladescu.  Dupa ce a lovit un caine pe sosea, l-a dus la medicul veterinar, l-a salvat, apoi l-a dat in grija parintilor artistei. ” Un om caruia ii e mila ca a lovit un caine nu putea sa fie nepasator de durerea unor parinti care si-au pierdut fiica. Versiunea reala cred ca era vorba de un alt conducator auto”, a declarat Iacob.

887 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger