AcasăPaula Abdul, daune de aproape un milion de dolari. Vezi ce a...

Paula Abdul, daune de aproape un milion de dolari. Vezi ce a facut!

Paula Abdul a platit daune de 900.000 de dolari unei femei care a cazut si s-a accidentat pe aleea din fata resedintei artistei, in timpul filmarilor pentru reality show-ul „Hey Paula”.

Paula Abdul, fosta membra a juriului emisiunii „X Factor” din Statele Unite, a fost data in judecata in anul 2009 de Jill Kohl, care sustine ca a cazut in fata resedintei din Los Angeles a artistei, in timpul filmarilor pentru reality show-ul despre viata vedetei pop, intitulat „Hey Paula”.

Pe langa suma de 900.000 de dolari pe care o va primi de la Paula Abdul, Jill Kohl va primi si 100.000 de dolari de la compania care producea acel show TV. In documentele depuse in instanta, in martie 2009, Jill sustinea ca a cazut, deoarece aleea din fata resedintei artistei „se afla intr-o stare periculoasa si era avariata”.

O fosta majoreta a echipei Los Angeles Lakers, Paula Abdul si-a dobandit faima in anii ’80, cand a devenit cantareata si a lansat cateva piese de succes, precum „Straight Up”.

author avatar
Ciprian Purice
371 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Au apărut primele cireşe pe tarebele din pieţele noastre. Te uiţi şi pleci! Preţul, prohibitiv

Pe tarebele pieţelor din Oradea au apărut primele cireşe din anul 2024. Sunt de import, din America de Sud, iar preţul este unul prohibitiv.O...

Sateliții kamikaze

Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei în 24 februarie 2022. Tot atunci Rusia a început o operațiune spațială:  a efectuat o serie de lansări...