AcasăNewsPaul Stanescu: Dancila va fi prim-ministru pana in 2020

Paul Stanescu: Dancila va fi prim-ministru pana in 2020

La fel cum s-a intamplat si joi, cand s-a aflat despre sesizarea depusa de Ludovic Orban la Parchetul General, si despre acuzatia de inalta tradare adusa sefei Guvernului, social-democratii au facut si vineri scut in jurul premierului.

De aceasta data a venit randul ministrului Dezvoltarii, Paul Stanescu, sa transmita un mesaj clar de sprijin pentru sefa Executivului. „Doamna prim-ministru Viorica Dancila are toata sustinerea si a partidului si a Guvernului si a Coalitiei din care face parte (…) dna Dancila va fi sustinuta ca prim-ministru pana la alegerile viitoare, asta trebuie sa stie toata lumea si cred ca toti membrii de partid spun acelasi lucru”, a declarat Stanescu, aflat la Ramnicu Valcea.

Si, cat sa nu mai ramana nicio urma de dubiu, vicepremierul social-democrat a mai subliniat o data ca „doamna Dancila va fi prim-ministru pana in 2020. Are sustinerea intregului partid si a intregii Coalitii”.

author avatar
Cristina Stefan
197 afisari

3 COMENTARII

  1. Cu prostul nescolarizat. Te lupti putin si ai scapat. Dar duci o lupta colosala, Cu prostul care are scoala!

  2. Daca vei consuma prea multe ierburi,verzi sau uscate,ajungi sa debitezi prostii chiar daca ai sau nu ai scoala,mai ales anii de acasa.Costitutia acestei colonii a fost ordonata de prea multi stapani mai mici,mai mari in frunte cu cel mare si a iesit o varza de bruxelles amestecata cu mamaliga autohtona.Toata legislatia a fost facuta praf si cand ploua devine prea mocirloasa,iar justitia a devenit principala mafie a statului colonial si in aceeasi masura unealta stapanilor de tot felul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger