AcasăNewsPaul Stanescu a demisionat din Guvern

Paul Stanescu a demisionat din Guvern

O informatie de ultima ora indica faptul ca Paul Stanescu a demisionat, luni, din Cabinetul Dancila.

Anuntul vine pe fondul recentelor referiri facute, luni dupa-amiaza, atat de catre sefa Guvernului, cat si de catre liderul Partidului Social Democrat la prezenta in continuare la Palatul Victoria a lui Paul Stanescu, unul dintre ministrii remaniabili in ochii PSD, dar pe care presedintele Iohannis a refuzat sa il revoce din fruntea Ministerului Dezvoltarii si din postura de vicepremier.

„Am discutat despre demisie cu dl Paul Stanescu. Am solicitat acest lucru, dl vicepremier Paul Stanescu nu a vrut sa-si dea demisia”, spusese in urma cu doar cateva zeci de minute prim-ministrul Dancila.

Anteror, intrebat daca se asteapta ca Paul Stanescu sa demisioneze din fruntea Ministerului Dezvoltarii, Dragnea raspunsese sec: „e problema lui, nu ma intereseaza”, subliind ca „este un min caruia i s-a retras sprijinul politic si va fi remaniat”.

author avatar
Cristina Stefan
218 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acoperitii astia descoperiti,santajabili nu mai au rabdare pana la urmatorul congres ca sa-l dea jos pe cel care l-au ales cu doua maini,moarte.Niste lasi,tradatori care scuipa acolo unde au lins atatia ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger