AcasăNewsPaul Pacuraru revine jucaus pe internet: "Nu e nevoie sa fiu potent,...

Paul Pacuraru revine jucaus pe internet: „Nu e nevoie sa fiu potent, eu sunt artist”

Fostul demnitar Paul Pacuraru, care in 2009 a fost protagonistul unui scandal de proportii dupa ce a fost filmat mangaindu-si organele sexuale in fata webcam-ului, revine in forta in spatiul virtual, agatand pustoaice pe messenger cu vorbe dulci si sfaturi pretioase.

Paul Pacuraru a evitat sa-si decline adevarata identitate, pentru a nu fi recunoscut de interlocutoare

Plecat din politica in urma unui scandal sexual de proportii si parasit de nevasta dupa ce si-a aratat „bijuteriile” la webcam, Paul Pacuraru isi umple acum timpul sucind mintile tinerelor naive, pe care le agata pe internet.

Profesorul s-a declarat fascinate de frumusetea partenerei de discutii si s-a aratat dispus sa o ajute in cariera de fotomodel

Un jurnalist incognito de la „National”, care s-a prezentat drept o tanara dispusa sa experimenteze noi relatii, a reusit sa discute zilele trecute cu profesorul Pacuraru, cel care in 2009 facea show in spatiul virtual. Extrem de prudent, Pacuraru, in prezent cadru didactic universitar, a evitat sa-si decline adevarata identitate, recomandandu-se simplu: un profesor.

Pozele l-au convins!

Fotografiile tinerei au starnit interesul fostului politician, care s-a aratat imediat dispus sa o ajute pe tanara dornica de afirmare.

„Eu admir mult fotografia, mai ales daca are putina arta in ea. Cred ca pozele tale pot fi extrem de reusite. O spun ca regizor de film. Sau ca scenograf”, a punctat Pacuraru, lasand sa se inteleaga faptul ca ar putea s-o ajute pe tanara intr-o cariera de model.

In momentul in care interlocutoarea lui s-a aratat interesata sa afle detalii picante despre cat de poet si cat e de potent este domnul profesor, Pacuraru a replicat: „Nu e nevoie sa fiu potent, eu sunt artist”.

Pentru a-si impresiona partenera de conversatii deocheate, profesorul Pacuraru i-a trimis acesteia mai multe fotografii facute chiar de el, in timpul unei expeditii pe Continentul Negru.

„Eu le-am facut, in Africa. Calatoresc mult. Mai trimite-mi niste poze cu tine, sa te mai vad”, a imbiat-o Pacuraru pe tanara.

La vederea noilor fotografii, fostul politician nu s-a putut abtine: „Ai masina frumoasa. Esti super OK! Am fost de multe ori la tine in oras, fiindca am avut o groaza de treaba acolo. Esti frumoasa. Orasul tau este recunoscut pentru fetele frumoase”.

author avatar
Narcis Voica
3.390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger