AcasăNewsPatru tineri au pierit intr-un cumplit accident rutier, in Bistrita

Patru tineri au pierit intr-un cumplit accident rutier, in Bistrita

Au sfarsit in primele minute ale celei de-a doua zile de Pasti, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier deosebit de violent, in urma caruia autoturismul s-a transformat intr-un morman de fiare.

Tragedia rutiera a avut loc cu aproape o jumatate de ora dupa miezul noptii de duminica spre luni, in localitatea Telciu, din Bistrita. Un apel la 112 anunta ca sunt mai multe persoane intr-o masina care a lovit violent un stalp de electricitate.

Alertati, salvatorii au ajuns de urgenta la fata locului, gasind un singur supravietuitor- un adolescent in varsta de doar 16 ani, care a fost dus la spital, cu mai multe leziuni. A fost nevoie de descarcerare, operatiunea de scoatere a victimelor fiind una foarte dificila. Din pacate, din cate au anuntat reprezentantii ISU local, celelalte patru victime au fost gasite inconstiente. In cazul altor doi barbati, nu s-a putut face altceva decat sa se constate decesul, ceilalti doi fiind supusi, timp de trei sferturi de ora, unor manevre de resuscitare, soldate, din pacate, esecului.

Cei patru tineri care au pierit chiar la locul cumplitului accident aveau intre 18 si 36 de ani.

sursa foto: ISU Bistrita-Nasaud

author avatar
Cristina Stefan
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger