AcasăNewsPatru români, spaima sportului din Italia: au lăsat lotul naţional fără biciclete!

Patru români, spaima sportului din Italia: au lăsat lotul naţional fără biciclete!

biciclete ItaliaPatru români, spaima sportului din Italia: au lăsat lotul naţional fără biciclete!

Patru români sunt suspectaţi că au furat, de la o competiţie din Franţa, bicicletele lotului naţional de ciclism al Italiei, au fost reţinuţi. Ei sunt acuzaţi şi de trafic internaţional de droguri, în special cocaină.

Poliţiştii şi procurorii anunţă, vineri, că au destructurat un grup infracţional organizat, suspectat de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc, introducere în ţară de droguri de mare risc şi furt calificat cu consecinţe deosebit de grave.

Au vândut bicicletele în Vrancea şi Vaslui

Din cercetări a reieşit că, în prima parte a anului 2021, 4 bărbaţi, din judeţul Vrancea, ar fi constituit un grup infracţional organizat având ca scop introducerea în ţară de droguri de mare risc (cocaină), pe care le-ar fi comercializat în judeţele Vrancea şi Bacău.

De asemenea, în aceeaşi perioadă s-ar fi conturat o linie infracţională distinctă, ce urmărea valorificarea în ţară a unor bunuri sustrase din diverse state europene”, a transmis Poliţia Română.

Au fost puse în executare 20 de mandate de aducere.

DIICOT a găsit păgubiţii

Astfel, la data de 23 octombrie 2021, inculpaţii au sustras sustras 22 de biciclete, aparţinând lotului naţional al Italiei de ciclism, ce participa la o competiție în Franța, cu o valoare a prejudiciului de aproximativ 600.000 euro.

​În timpul cercetărilor efectuate în cauză a fost identificat şi producătorul celor 22 de biciclete, o societate comercială din Italia, care şi-a identificat bunurile sustrase.

​În cursul zilei de astăzi, cei 4 inculpați vor fi prezentați Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, conform unui comunicat DIICOT.

author avatar
Andrei Ștefan
169 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger