AcasăNewsPatru proxeneti damboviteni au fost arestati

Patru proxeneti damboviteni au fost arestati

Magistratii de la Tribunalul Arges au decis, joi dimineata, arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a patru indivizi suspectati de proxenetism.

Cei patru fusesera retinuti in urma unei actiuni complexe puse la cale de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitesti si infaptuita cu ajutorul politistilor de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti.

Cei patru suspecti au varste cuprinse intre 18 si 62 de ani si provin toti din judetul Dambovita. Conform oamenilor legii, cei patru sunt acuzati, in mod oficial, de trafic de minori, de proxenetism si de trafic de persoane.

Procurorii sustin ca, din august 2014 si pana in prezent, cei patru suspecti, sustinuti de alti colaboratori, ar fi racolat mai multe tinere, de pe raza judetelor Arges si Dambovita, in vederea exploatarii sexuale a acestora in municipiul Targoviste.

Tinerele ar fi fost in permanenta supravegheate si amenintate, iar persoanele cercetate ar fi incasat in totalitate sumele de bani obtinute de catre acestea, din practicarea prostitutiei.

Prin activitatea infractionala s-a creat un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei, iar in urma perchezitiilor efectuate de oamenii legii au fost ridicate 10 telefoane mobile, un memory stick, 800 de lei, arme albe si mai multe documente.

author avatar
Cristi Ionita
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger