AcasăNewsPatru politisti romani din cadrul misiunii EUPOL Afganistan, medaliati la Kabul!

Patru politisti romani din cadrul misiunii EUPOL Afganistan, medaliati la Kabul!

Patru politisti romani din cadrul misiunii EUPOL Afganistan au fost medaliati, miercuri, la Kabul. Ei au primit Medalia de Serviciu EUPOL, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Misiunii de Politie a Uniunii Europene in Afganistan, potrivit Politiei Romane.

Distinctia a fost inmanata de catre Karl Ake Roghe, seful Misiunii de Politie a Uniunii Europene (EUPOL) Afganistan, care le-a multumit politistilor romani pentru contributia adusa la indeplinirea obiectivelor Misiunii, informeaza sursa citata.

„Misiunea de Politie a Uniunii Europene in Afganistan a fost inaugurata la 17 iunie 2007 si vizeaza acordarea de sprijin guvernului Republicii Islamice Afganistan pentru crearea si consolidarea unei forte politienesti in masura sa contribuie la asigurarea securitatii si a sigurantei poporului afgan, intr-un stat organizat pe principii democratice”, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

In teatrul de operatiuni din Afganistan se afla, in prezent, 15 politisti romani care desfasoara activitati de pregatire profesionala, indrumare si consiliere a politistilor afgani din cadrul Ministerului de Interne, Ministerului de Justitie si Parchetului General din Afganistan.

Foto: optimalmedia.ro

author avatar
Alina Costache
840 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger