AcasăNewsPatru morti, in urma unui atac armat produs intr-o unitate scolara (VIDEO)

Patru morti, in urma unui atac armat produs intr-o unitate scolara (VIDEO)

Un gest deosebit de violent – pus la cale de un individ care, din cate se pare, ar fi ajuns in mainile oamenilor legii – s-a soldat cu mai multe victime.

Atacul armat care a sadit groaza in randul comunitatii locale – parinti si elevi deopotriva- a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata, ora Romaniei, intr-o scoala canadiana din provincia Saskatchewan. Cel putin patru oameni au pierit impuscati, conform informatiilor anuntate de CNN. Din cate se pare, ar fi si persoane ranite in acest incident, insa numarul lor nu a fost confirmat oficial.

Pana la aceasta ora nu s-a confirmat faptul ca suspectul ar fi un elev al unitatii de invatamant respective (la care invata elevi inscrisi de la clasa I-a la a XII-a), cum s-a vehiculat in presa internationala, si nici daca printre victime se numara doar elevi sau si profesori de la scoala atacata. S-a anuntat, insa, ca un suspect a fost retinut in aceasta cauza si dus la audieri.

De altfel, odata anuntat incidentul, la fata locului au ajuns mai multe forte de ordine. O investigatie este in derulare, astfel ca oamenii legii urmeaza sa stabileasca exact ce anume a declansat furia atacatorului, dar si ce masuri se impun in continuarea anchetei.

[youtube]E0XLgOY2ftk[/youtube]

[youtube[Zfsl-LCMAXo[/youtube]

79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger