AcasăNewsPatru medici de la „Marius Nasta”, reținuți

Patru medici de la „Marius Nasta”, reținuți

sursa foto: Direcția Generală Anticorupție/Facebook

Apar noi informații despre ancheta ce se face la Institutul „Marius Nasta”. După perchezițiile din ziua precedentă, urmate de audieri, s-a aflat că au fost dispuse și mai multe rețineri în dosarul de corupție. De asemenea, s-a dispus măsura controlului judiciar în cazul mai multor cadre medicale.

Patru medici de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti au fost reţinuţi de procurori, sub acuzaţia că primeau bani şi bunuri de la pacienţii care suferiseră intervenţii chirurgicale, au declarat joi, surse judiciare, pentru Agerpres.

De asemenea, alți patru medici sunt cercetaţi în libertate sub control judiciar, conform sursei citate.

Conform surselor, o parte dintre aceştia sunt medici rezidenţi anestezişti.

S-au făcut percheziții

Încă de miercuri dimineață s-a aflat că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu ofițeri de poliție din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au făcut patru percheziţii, dintre care două la sediul Institutului „Marius Nasta”, în cadrul a două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de luare de mită şi dare de mită.

„În cele două cauze s-a reținut că, pe parcursul anilor 2022 – 2023, mai mulţi medici din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, Bucureşti au primit, în mod repetat, diverse sume de bani şi bunuri de la diferiți pacienți ai acestui spital, în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu (efectuarea controalelor pre şi postoperatorii şi realizarea intervențiilor chirurgicale).

De asemenea, au fost efectuate investigații financiare, din care au rezultat diferențe semnificative dintre veniturile licite şi averea unora dintre medicii vizați de cercetări, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis DGA-ul, într-un comunicat.
Perchezițiile au fost urmate de audieri.

author avatar
Andrei Coman
681 afisari

3 COMENTARII

  1. Ni la acest spital este manager distinsa Mahler, cea care era nelipsita de la tv de casă ale progresismului satanic și care dadea sigur și eficent seru exoerimental infierand pe oricine avea o alta părere, iar când au început bănuielile reacțiilor adverse sa lăsat la fund distinsa refuzând orice explicații

    • Inca da sfaturi am vazut ceva articol cu ea, tot condescendent si tot sfaturi din astea de la oms

  2. Daca dorit sa vedeti cata grija are Mahler pentru pacienti cititi search Google mahler-spune-ca-doctorul-nu-muncea . Oricum operau bine, nu au acuzatii de malpraxis.Daca i pasa de bolnavi si de morti,Mahler Mai bine citea reviewrile google maps ale Nasta.Asta I sadica, despre cei acuzati de spaga bine ca nu i omorau, doar cereau spaga.Altii prescriu substante cu potential mortal, te „trateaza ” sa ti fie Mai rau ,in private, pe bani multi,legal,vezi caz Tesloianu Iasi si altele cum ar Fi Daca vreți sa trăiți , feriti va de dr. DRAGHICI CRISTIAN TEODOR, NEUROLOGIE, si de tratamentele prescrise de acesta care va pot scurta viata.Tatăl meu, cardiac, infarct miocardic in antecedente, a ajuns cu salvarea la upu , simțindu-se extraordinar de rau.Am suspectat un nou infarct.L au trimis la urgente minore neurologie dr. DRAGHICI Teodor Cristian, care i a administrat Dexametazona intravenos,in condițiile în care se știe ( orice search google myocardial infarction dexamethasone) ca aceasta , administrata celor care au avut sau au infarct, poate provoca un nou infarct sau agrava pe cel existent.Tatal meu a precizat ca are în antecedente infarct anul trecut.Cel putin rea intenție, daca nu intenție criminala.Cum mai spunea cineva, răutate pura.Intors acasa, s a simtit slăbit in continuare, din ce in ce mai rau.Dupa o săptămână,Am fost nevoiți sa l ducem la upu militar, ne au primit dupa insistente.Diagnostic: infarct miocardic anteroseptal.Nu s a putut interveni. Dupa 10 zile, externat.Ajuns leguma, stat doar in pat.Multumita intențiilor rele ale medicului urgentist si ale tratamentului aplicat de dr. DRAGHICI CRISTIAN TEODOR,NEUROLOG, cel din poza de pe site .Poate se face si o investigatie la primiri urgente spital universitar , sa se vada cum sunt ajutati oamenii sa moara.Cititi si review urile Google maps ale spitalului.De asemenea,pare ca prescrie Dr neurolog Draghici Cristian prescrie Dexametazona si varstnicilor cardiaci si diabetici, la Ponderas, cu potential mortal, dupa cum gasesti pe net reviewuri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger