AcasăNewsPatru judecatori au ajuns pe mana procurorilor DNA

Patru judecatori au ajuns pe mana procurorilor DNA

DNA Oradea a dispus efectuarea urmaririi penale in cazul a patru judecatori de la Curtea de Apel Oradea si Tribunalul Bihor.

Florica Roman si Denisa Vidican, de la Curtea de Apel Oradea, si Daniel Galea si Raluca Cuc, de la Tribunalul Bihor, sunt banuiti de comiterea mai multor infractiuni precum trafic de influenta, favorizarea faptuitorului, complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata sau abuz in serviciu.

In acelasi dosar sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni si cateva persoane fizice, precum Gheorghe Jurca sau Gelu Maracineanu, sau Mariana Mihoc, avocat in Baroul Bihor.

Conform romaniatv.net, principalii vizati in acest dosar sunt judecatoarea Florica Roman si Gheorghe Jurca. Judecatoarea a primit o suma de bani nedeterminata si alte foloase (pastravi, whisky) si a pretins un ceas cu cuc vechi, pentru a-si exercita influenta fata de judecatori de la instanta inferioara in grad.

Gheorghe Jurca era trimisul lui Gelu Maracineanu, director general SC GEOASSET SRL, iar in schimbul bunurilor primite, Florica Roman a instruit-o pe avocata Mariana Mihoc ce demersuri sa intreprinda pentru a-l ajuta pe condamnat sa nu execute pedeapsa pentru savarsirea tentativei la infractiunea de viol.

author avatar
Cristi Ionita
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger