AcasăNewsPatru copii romani, raniti intr-un accident rutier in Belgia. Unul dintre ei...

Patru copii romani, raniti intr-un accident rutier in Belgia. Unul dintre ei era la volan!

Patru copii romani cu varste intre 12 si 14 ani au fost raniti sambata noaptea intr-un accident rutier ce a avut loc in Belgia, intr-o regiune aflata la circa 40 de kilometri nord-vest de capitala tarii, Bruxelles.

Din informatiile furnizate de autoritati, se pare ca accidentul s-a produs in provincia belgiana Flandra, iar masina era condusa de unul dintre pusti. Potrivit site-ului belgian dhnet.be, politia a incercat sa opreasca autovehiculul in timpul unui control de rutina, dar soferul nu a oprit. Din acest  motiv, oamenii legii s-au vazut nevoiti sa inceapa sa urmareasca autoturismul condus de copil. A urmat apoi o cursa nebuneasca, iar pustiul aflat la volan a ratat un viraj si s-a rasturnat in afara carosabilului.

„In timpul urmaririi de catre politie, soferul masinii urmarite a ratat un viraj si nu a putut evita accidentul. Cele patru persoane din masina au fost ranite si au fost transportate la spital. Se pare ca este vorba de patru copii romani cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani”, a declarat, potrivit sursei citate, Jan Briers, guvernatorul provinciei Flandra. Unul dintre copiii raniti este in stare grava. Politia face in continuare cercetari.

author avatar
Andra Nesu
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger