AcasăNewsPatru copii, la spital. Ce au patit in timp ce incercau sa-si...

Patru copii, la spital. Ce au patit in timp ce incercau sa-si faca niste poze!

Salvatorii de la ISU au interventi de urgenta, seara trecuta, la Craiova, dupa ce au fost apelati prin numarul unic de urgenta, fiind anuntati ca mai multi copii au nevoie de ajutor.

Din cate se pare, pustii s-au catarat pe un vagon de tren, din dorinta de a-si face poze cat mai spectaculoase. Adrenalina in exces i-a facut sa uite faptul ca gestul e unul periculos, stiut fiind faptul ca puterea curentului electric in zona garniturilor de tren este foarte mare.

Din pacate, doi dintre copii s-au electrocutat, alegandu-se cu arsuri serioase la maini si picioare, din cate noteaza presa locala. S-a decis ca toti cei patru pusti sa fie dusi la spital, in Craiova, pentru a fi supusi tratamentelor medicale de care aveau nevoie, doi dintre ei alegandu-se cu o sperietura zdravana.

foto: ISU Dolj

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger