AcasăNewsPatru cadre universitare iesene, trimise in instanta in acelasi dosar

Patru cadre universitare iesene, trimise in instanta in acelasi dosar

De la catedra, ajung in instanta. Este vorba despre patru cadre universitare, inclusiv un avocat, ajunse in vizorul procurorilor anticoruptie ieseni.

Este vorba despre Dan Florin Druga, la data faptei avocat si prodecan al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii particulare „Petre Andrei” din Iasi, pe care procurorii il acuza de luare de mita, dar si despre Dan Melinte, cercetat pentru complicitate la luare de mita. Ambii se afla la data de fata in arest preventiv.

De asemenea, vor ajunge in fata magistratilor Curtii de Apel Iasi, instanta care va judeca dosarul, insa in regim de arest la domiciliu, Sorin Bocancea, la data faptelor rector al Universitatii amintite, cercetat pentru favorizarea faptuitorului si instigare la fals intelectual, in forma continuata, respectiv la fals material in inscrisuri oficiale, precum si Antonie Cristian Bocancea, la data faptelor profesor universitar doctor in cadrul aceleiasi universitati din Iasi, acuzat de favorizarea faptuitorului, fals intelectual, in forma continuata, si fals material in inscrisuri oficiale.

Nu in ultimul rand, procurorii mentioneaza, joi, faptul ca si lectorul Mark Bucuci va ajunge in fata instantei. In privinta acizatiilor, procurorii au anuntat ca au legatura cu promovarea unui student in anul al treilea de studii, fata ca acesta sa sustina examenele din anii precedenti sau sa mearga macar la cursuri.

102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger