AcasăNewsPatronul unui restaurant din Centrul Vechi, suspectat ca si-a ucis partenerul de...

Patronul unui restaurant din Centrul Vechi, suspectat ca si-a ucis partenerul de afaceri, a fost arestat

Tribunalul Bucuresti a decis sambata arestarea preventiva pentru 30 de zile a patronului restaurantului din Centrul Vechi al Capitalei suspectat ca si-a ucis partenerul de afaceri, dupa care ar fi dat foc localului.

Instanta a admis cererea procurorilor si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva petnru 30 de zile pe numele lui Vasile Vaduva, retinut vineri pentru omor. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, noteaza b1.ro.

Vasile Vaduva si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, acesta fiind dus, vineri, la locul crimei, unde le-a aratat politistilor cum l-a ucis pe Nicusor Stanciu, asociatul sau de la restaurantul Eden din Centrul Vechi al Capitalei.

Autoritatile cred ca suspectul a dat foc restaurantului, in mod intentionat, pentru ca trupul celui decedat sa arda si sa creeze impresia unui deces in incendiu. Cadavrul nu a fost observat de pompierii care au facut cercetari la fata locului, peste trupul victimei cazand o mare cantitate de moloz.

Suspectul a fost retinut  dupa ce anchetatorii au probat ca l-ar fi lovit pe asociatul sau, managerul restaurantului, in cap cu un corp dur, apoi i-ar fi incendiat trupul.

Foto: puterea.ro

author avatar
Alina Costache
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger