AcasăNewsPatronul Tesla o dă pe muzică

Patronul Tesla o dă pe muzică

Miliardarul Elon Musk are o nouă pasiune: muzica electronică. „Am compus o melodie intitulată ‘Don’t doubt ur vibe’ (Ai încredere în instinctele tale)”, a anunţat el pe Twitter, mesajul său fiind ilustrat cu fotografii în care CEO-ul apare într-un studio de înregistrări.

„Am compus versurile şi cânt chiar eu”, a mai scris acesta, publicând pe platforma de socializare piesa muzicală, produsă de propria casă de discuri, Emo G. Records. Patronul Tesla şi SpaceX nu a oferit alte detalii, nici asupra sursei sale de inspiraţie, nici asupra viitorului carierei muzicale. La bursa din New York, capitalizarea Tesla a atins116,72 de miliarde de dolari, depăşindu-o pe cea a principalilor constructori de automobile americani, General Motors, Ford şi Fiat Chrysler USA. Depășirea unui nou nivel record pentru valoarea de piață a companiei condusă de Elon Musk vine pe fondul unei evoluții fulminante ce a demarat în octombrie după anunțul obținerii unui profit în trimestrul al treilea din 2019. O parte din acest succes se datorează cifrelor pozitive privind producția la uzina sa din China, singura din afara Statelor Unite.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
117 afisari

1 COMENTARIU

  1. de parca n-ar fi destule filme cu tiluri aiurea traduse,cica,din engleza,care nu au nici in clin nici in maneca cu titlul original,acum e cazul titlului unei melodii..LOL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger