AcasăNewsPatronul RTV, Sebastian Ghita, mai santajabil ca Mona Pivniceru

Patronul RTV, Sebastian Ghita, mai santajabil ca Mona Pivniceru

PROBA. Imaginea cu Mona Pivniceru pe care Romania TV sustine ca o are de cateva zile, dar pe care ”a uitat” sa o difuzeze, alaturi de altele

Bomba aruncata de Romania TV si care putea sa o scoata din carti pentru functia de ministru al Justitiei pe Mona Pivniceru miroase de la o posta a facatura.

PROBA. Imaginea cu Mona Pivniceru pe care Romania TV sustine ca o are de cateva zile, dar pe care ”a uitat” sa o difuzeze, alaturi de altele

Cei care s-au dat in fapt au fost chiar ziaristii de la RTV, care au declarat ca detin de cateva zile imaginile compromitatoare,  in care Pivniceru a fost surprinsa urcand in masina lui Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase. Bun. Daca aveau aceste imagini de ce nu le-au difuzat imediat, avand in vedere potentialul subiectului. Poate pentru ca pozele au fost furnizate-n plic, postul RTV fiind ales special,  avand in vedere ca patronul televiziunii, Sebastian Ghita, este cunoscut ca un apropiat al premierului Victor Ponta.

PROPRIETATE. Andrei Nastase, la volanul masinii sale

Un Sebastian Ghita  devenit figura publica datorita razboiului cu Sorin Ovidiu Vantu, pe care printr-o simpla plangere penala l-a bagat in puscarie.  Mai mult, Ghita  isi tine televiziunea si pe toti deontologii din banii pe care i-a stors din contractele cu Ministerul Comunicatiilor, dar si cu alte institutii ale statului.

Ipocrit. Sebastian Ghita, maestru al jocului dublu

Si tocmai din cauza acestor contracte si a celorlalte afaceri dubioase, Ghita a devenit un personaj santajabil, gata oricand sa faca un joc dublu. Situatie sesizata chiar de Victor Ponta care, chestionat pe tema imaginilor cu Mona Pivniceru, a tinut sa sublinieze ca ”RTV si B1 TV coabiteaza foarte bine in ultima perioada”.

Pivniceru nu renunta

Mona Pivniceru

Pe punctul de a renunta la portofoliul Justitiei, dupa ce in presa au aparut imagini cu ea urcand in masina lui Andrei Nastase, Mona Pivniceru a revenit, declarand ca este dispusa sa preia sefia ministerului. ”Faptul ca pronunt un cuvant inseamna ca trebuie sa fiu decapitat? Ma intalnesc cu cineva – trebuie sa dau socoteala? Prea e nebuna lumea…”, a declarat Pivniceru, revoltata de faptul ca este hartuita doar pentru ca a acceptat postul de ministru.

author avatar
National
3.058 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ati vazut,pe la vecini,ministri de justitie facind piata cu masinile puscariasilor conduse de odraslele acestora?La nivelul tau,de judecator la ICCJ,sa nu stii ca trebuie sa te feresti de asa ceva,ma scuzati ,inseamna ca nu te duce capul si in consecinta nu poti fii min. justutiei.Madam Bucurestiul nu este Husi si nici Iasi aici,te fac baieti in 5 minute de nu-ti vine sa crezi.Ajungi nimeni daca nu esti atent pe unde calci.Ai priceput?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger