AcasăNewsPatronul restaurantului Beirut din Constanta, urmarit penal sub control judiciar

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, urmarit penal sub control judiciar

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, distrus de incendiu in luna aprilie, in urma caruia au murit trei tinere, si cel al firmei care a facut lucrari la acest local sunt urmariti penal, sub control judiciar.

„In continuarea cercetarilor in cauza privind incendiul produs in Restaurantul Beirut din municipiul Constanta, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, la data de 2 iunie 2014, punerea in miscare a actiunii penale fata de: KARAM GEORGE, SC MIDDLE EAST PARTNERS SRL, PAVEL CONSTANTIN, SC TINEL CRISTI SRL,  sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art. 31 din Legea nr. 10/1995, privind calitatea in constructii”, se arata intr-un comunicat al magistratilor.

Cei doi sunt acuzati ca, in perioada  ianuarie 2013 – februarie 2014, fara a avea poiect de autorizare, avize si fara respectarea reglementarilor privind stabilitatea si rezistenta in constructii au modificat prin supraetajare (mansardare) o constructie din lemn – ridicata anterior in curtea unui imobil din Constanta. Acestia se fac vinovati de decesul a trei persoane, a vatamarii corporale a altor doua si distrugerea imobilului modificat, in urma incendiului produs.

Totodata, in cauza, procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus, prin ordonanta, la data de 2 iunie 2014, masura controlului judiciar fata de cei doi inculpati, persoane fizice.

author avatar
Alina Costache
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger