AcasăNewsPatronul Hexi Pharma, mort intr-un accident rutier

Patronul Hexi Pharma, mort intr-un accident rutier

Aflat in prim-plan in scandalul national al dezinfectantilor diluati din spitale, patronul Hexi Pharma dispare in urma unui tragic accident rutier.

Dan Condrea si-a pierdut viata duminica seara, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac pe drumul dintre Buftea si Corbeanca. Primele investigatii arata ca moartea omului de afaceri s-a produs instananeu.

Interventiile paramedicilor au fost inutile, inima lui Codrea incetand sa mai bata la cateva fractiuni de secunda dupa impact. Patronul firmei Hexi Pharma conducea masina tatalui sau. Accidentul s-a produs pe un drum drept, iar la fata locului nu s-au gasit urme de franare.  Cadavrul lui Dan Condrea a fost recunoscut de sotia acestuia. Se pare ca afaceristul conducea cu 150 de kilometri la ora.

Accident, sinucidere sau mana criminala

Deja se fac fel si fel de speculatii. In vreme ce unii cred ca patronul Hexi Pharma s-au sinucis, altii merg pe teoria conspiratiei, considerand ca Dan Condrea a fost ajutat sa se sinucida sau ca pur si simplu a fost omorat. Intr-o declaratie acordata jurnalistului Catalin Tolontan, deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca luni se va intruni Comisia Parlamentara a SRI si vom cere ca echipa de filaj sa faca public raportul si filmul accidentului: „Dupa un asemenea scandal public sa nu existe o echipa de filaj este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din ratia de mancare, ci care a participat la o operatiune criminala de pe urma carora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infectiile nosocomiale. Cum sa nu fie urmarit Condrea in fiecare moment? Nu ne putem asuma riscul ca Romania sa fie considerata un stat mafiot! Nu pot muri oameni fara o explicatie clara. Eu am avut mereu incredere in institutii, dar acesta este un caz care se cere lamurit! Era un caz de siguranta nationala! Dar indiferent cine a făcut filajul, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie sa spuna oamenilor ce s-a intamplat. Este fara precedent in Romania si nu putem fi considerati un stat mafiot. Maine se poate intampla oricui!”.

 

author avatar
Mihai Koblenko
770 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger